Φιλοσοφία

Αρχιτεκτονική

MORPHOGENESIS

Η αρχιτεκτονική επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο ζούμε, εργαζόμαστε και ονειρευόμαστε. Αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις και εξελίσσουμε συνεχώς την προσέγγισή μας, ώστε να δημιουργούμε τις κατάλληλες σχεδιαστικές λύσεις.

Ο χώρος δε μπορεί να νοηθεί σαν κάτι στατικό, μεταλλάσσεται συνεχώς και αναδημιουργείται εξαιτίας των δράσεων που πραγματοποιούνται σε αυτόν.

Έτσι κι εμείς πιστεύουμε στη σύνθεση και την αρμονία. Τα βασικά στοιχεία της πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής. Έμπνευσή μας το φυσικό περιβάλλον, το φως, η γη και η μορφολογία της.

αρχιτεκτονική
διακόσμηση

Διακόσμηση

MORPHOGENESIS

Ο εσωτερικός σχεδιασμός και η διακόσμηση ενός χώρου ολοκληρώνει τη συνολική εμπειρία κάθε έργου. Η λειτουργικότητα και η εργονομία, ο σχεδιασμός και η διακόσμηση των χώρων και εν τέλει ο συνδυασμός τους, πρέπει να εναρμονίζεται με το σύνολο, να δημιουργεί ξεχωριστές εμπειρίες και να αφηγείται μοναδικές ιστορίες.

Εμείς στο studio αρχιτεκτονικής MorphoGenesis σχεδιάζουμε και διακοσμούμε χώρους μελετώντας και αναλύοντας τις ανάγκες σας και διατηρώντας παράλληλα τη συνέχεια και την συνολική αρμονία του περιβάλλοντος.

Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους διαφόρων ειδικοτήτων, που χάρη στις δεξιότητές τους μπορούν να δώσουν την κατάλληλη προσέγγιση.

Συμβουλευτική

MORPHOGENESIS

Στο studio αρχιτεκτονικής MorphoGenesis η προσέγγιση μας είναι κυρίως συνεργατική. Γι’ αυτό και δίνουμε μεγάλη σημασία στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Έτσι μπορούμε να εκμαιεύσουμε και να εντοπίσουμε τις επιθυμίες και ανάγκες σας.

Μέσω του συμβουλευτικού πλαισίου θα καταστρώσουμε τον σχεδιασμό και την στρατηγική. Αξιολογούμε τις ιδιαιτερότητες και εκπληρώνουμε με κάθε λεπτομέρεια και προσοχή τις απαιτήσεις κάθε έργου ξεχωριστά.

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου αξιοποιώντας στο έπακρο την τεχνολογία και προηγμένα εργαλεία.

συμβουλευτική
οπτικοποίηση

Οπτικοποίηση

MORPHOGENESIS

Στο studio αρχιτεκτονικής MorphoGenesis ειδικευόμαστε στην αρχιτεκτονική οπτικοποίηση. Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, παρουσιάζουμε το μέλλον μέσα από εικόνες. Ενοποιούμε το παρόν με το μέλλον.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από επαγγελματίες, ειδικευμένους στους τομείς της αρχιτεκτονικής και της τεχνολογίας. Δημιουργούμε μακέτες και περιβάλλοντα εικονικής ή επαυξημένης πραγματικότητας. Στόχος μας η επίτευξη οπτικοποίησης με εξαιρετική ακρίβεια κάθε μοναδικού έργου.

Κάθε τόπος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, τις δικές του ιδιαίτερες συνθήκες που επιδρούν στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

Το αρχιτεκτονικό έργο πρέπει να συνταιριάζεται με το φυσικό του περίγυρο, να πορεύεται ομόρροπα με την αδυσώπητη δύναμη της φύσης και να ακολουθεί αρμονικά το τοπίο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο